
VALCASOTTO d'ANTAN /100g
18.00lei
VALCASOTTO d’ANTAN – O brânză rară și nobilă, creată după rețete străvechi din inima regiunii Piemont, semnată de maestrul Beppino Occelli. Obținută exclusiv din lapte crud de vacă, provenit de la animale crescute liber în zonele alpine din jurul Valcasotto, această brânză este expresia autentică a tradiției și a timpului.
Maturarea are loc în pivnițe naturale din piatră, unde condițiile de temperatură și umiditate sunt atent controlate, permițând dezvoltarea unei texturi fine, ușor friabile, și a unui buchet aromatic profund. Gustul este complex, elegant, cu note de unt, nuci, fân uscat și o ușoară tentă picantă, specifică brânzeturilor de mare clasă maturate lent.
Ingrediente : lapte de vacă (Origine lapte: Italia), Sare, Cheag animal (Vițel)
Valori nutritionale per 100 g :
- Valoare energetica : 381 Kcal/ 1584 KJ
- Grasimi : 30.0 g
- Grasimi saturate : 21.0 g
- Carbohidrati : 2 %
- Zaharuri : 0 g
- Proteine : 26.0 g
- Sare : 1.8 g
Alergeni : Contine lapte si produse pe baza de lapte, lactoza.
Tradiție autentică, savoare desăvârșită, gust italian
CONTACT
Legal
© 2025. All rights reserved.


PRODUSE
Specialități din Carne
