
UBRIACO ALL’AMARONE della Valpolicella DOCG / 100 g
22.00lei
UBRIACO ALL’AMARONE della Valpolicella DOCG
Această brânză semi-maturată este produsă din lapte de vacă de calitate superioară și este maturată în vin Amarone della Valpolicella DOCG, obținându-și astfel gustul intens, fructat și elegant, cu note dulci și ușor condimentate. Procesul tradițional de maturare durează 8 luni, timp în care brânza dezvoltă o textură cremoasă și aromă complexă, caracteristică regiunii Veneto.
Perioada de maturare: 8 luni
Recomandări de servire:
Vinuri: Vinuri roșii corpolente, precum Amarone della Valpolicella DOCG sau Valpolicella Ripasso, sau vinuri albe seci și aromate, precum Chardonnay maturat.
Pairing: Se potrivește cu nuci, fructe proaspete sau uscate, miere, gemuri fine de fructe sau pâine artizanală.
Ingrediente : Lapte crud de vacă, sare, cheag, vin „Amarone della Valpolicella DOCG” Classico în pastă și în coajă (min. 1,9%), tescovină
(min. 0,1%) în coajă. Coajă necomestibilă.
Valori nutritionale per 100 g :
- Valoare energetica : 424 Kcal/ 1760 KJ
- Grasimi : 35.0 g
- Grasimi saturate : 24.3 g
- Carbohidrati : 1.76 %
- Zaharuri : 0 g
- Proteine : 25.6 g
- Sare : 1.3 g
Alergeni : Contine lapte si produse pe baza de lapte, lactoza.
Tradiție autentică, savoare desăvârșită, gust italian
CONTACT
Legal
© 2025. All rights reserved.


PRODUSE
Specialități din Carne
