UBRIACO ALL’AMARONE della Valpolicella DOCG / 100 g

22.00lei

UBRIACO ALL’AMARONE della Valpolicella DOCG

Această brânză semi-maturată este produsă din lapte de vacă de calitate superioară și este maturată în vin Amarone della Valpolicella DOCG, obținându-și astfel gustul intens, fructat și elegant, cu note dulci și ușor condimentate. Procesul tradițional de maturare durează 8 luni, timp în care brânza dezvoltă o textură cremoasă și aromă complexă, caracteristică regiunii Veneto.

Perioada de maturare: 8 luni

Recomandări de servire:

  • Vinuri: Vinuri roșii corpolente, precum Amarone della Valpolicella DOCG sau Valpolicella Ripasso, sau vinuri albe seci și aromate, precum Chardonnay maturat.

  • Pairing: Se potrivește cu nuci, fructe proaspete sau uscate, miere, gemuri fine de fructe sau pâine artizanală.

Ingrediente : Lapte crud de vacă, sare, cheag, vin „Amarone della Valpolicella DOCG” Classico în pastă și în coajă (min. 1,9%), tescovină

(min. 0,1%) în coajă. Coajă necomestibilă.

Valori nutritionale per 100 g  :

-        Valoare energetica : 424 Kcal/ 1760 KJ

-        Grasimi : 35.0 g

-        Grasimi saturate : 24.3 g

-        Carbohidrati :  1.76 %

-        Zaharuri :  0 g

-        Proteine : 25.6 g

-        Sare : 1.3 g

Alergeni : Contine lapte si produse pe baza de lapte, lactoza.