Rosii uscate La Cerignola 550 g

59.00lei

Roșii uscate în ulei – La Cerignola

Aroma soarelui din sudul Italiei

Roșiile uscate La Cerignola sunt pregătite după tradiția Pugliei, unde soarele mediteranean și solul bogat dau naștere unor roșii cu gust intens și echilibrat. Conservate în ulei, își păstrează parfumul dulce-acrișor și textura delicată.

Caracteristici:

  • Selecție atentă – roșii coapte natural, culese la maturitate

  • Preparare tradițională – uscare lentă pentru a concentra aroma

  • Conservare în ulei – gust intens și plin, cu note dulci și ușor sărate

  • Origine – Cerignola, Puglia, Italia

Recomandări de consum:

Delicioase ca antipasto, pe bruschette sau focaccia, în salate mediteraneene, paste sau alături de mozzarella și burrata. Adaugă o notă autentică și intensă oricărui preparat italian.

Ingrediente : Rosii uscate, ulei de floarea soarelui, capere, otet,  ierburi aromatice, sare, Antioxidanți: acid ascorbic și acid citric.

Valori nutritionale per 100 g  :

-      Valoare energetica : 470 Kcal/ 1953 KJ

-      Grasimi : 26.1 g

-      Grasimi saturate : 15.2 g

-      Carbohidrati : 44.1 g

-      Zaharuri : 35.5 g

-      Proteine : 12.5 g

-      Sare : 2.9 g

Alergeni : Poate conține urme de sulfiti, telina, lactoza