PARMIGIANO REGGIANO DOP – 24 luni/100g

20.00lei

PARMIGIANO REGGIANO DOP - Parmigiano Reggiano este o branză cu Denumire de Origine Protejata (DOP), produsa exclusiv in provinciile Parma, Reggio Emilia, Modena si parti din Bologna si Mantova. Intregul proces este supravegheat de Consortiul Parmigiano Reggiano, fondat in 1934 – o autoritate care garanteaza respectarea stricta a regulilor de productie si controleaza fiecare etapa.

Pentru a produce un singur kilogram de Parmigiano Reggiano, sunt necesari aproximativ 16 litri de lapte crud, provenit de la vaci hranite exclusiv cu furaje naturale.

Perioada de maturare:  min. 24 luni

Recomandari de servire:

  • Vinuri: Vinuri rosii precum Chianti Classico Riserva,  Barolo sau Brunello di Montalcino.

  • Pairing: Alaturi de smochine , miere sau stropit cu otet balsamic tradizionale di Modena.

Ingrediente : lapte, sare, cheag

Valori nutritionale per 100 g  :

-        Valoare energetica : 402 Kcal/ 1671 KJ

-        Grasimi : 30.0 g

-        Grasimi saturate : 20.0 g

-        Carbohidrati :  0 g

-        Zaharuri :  0 g

-        Proteine : 32.0 g

-        Sare : 1.6 g

Alergeni : Contine lapte si produse pe baza de lapte.