
OCCELLI al malto d'orzo e Whisky / 100g
38.00lei
OCCELLI® WITH BARLEY MALT AND WHISKY – O creație originală a maestrului Beppino Occelli, această brânză este produsă dintr-un amestec atent echilibrat de lapte de vacă și de capra. După maturarea în pivnițele din Valcasotto, roțile sunt învelite în malț de orz și whisky, ceea ce conferă brânzei o aromă profundă, ușor dulce și o notă subtilă de fum și cereale. Rezultatul este o brânză complexă, catifelată, cu un gust intens și final elegant, ce amintește de băuturile fine de malț scoțian.
Perioada de maturare: aproximativ 12 luni
Recomandari de servire:
Vinuri: Se asociază cu vinuri roșii mature și corpolente, precum Amarone della Valpolicella, Barolo sau Cabernet Sauvignon, ori cu un whisky single malt de calitate.
Pairing: Excelentă alături de ciocolată neagră, fructe confiate, nuci prăjite sau pâine artizanală cu malț.
Ingrediente : lapte de capra 43.8% ( origine Italia)lapte de vaca 43.8% (origine Italia ),malt de orz 7%, Whisky 4%, sare, cheag
Valori nutritionale per 100 g :
- Valoare energetica : 406 Kcal/ 1700 KJ
- Grasimi : 32.0 g
- Grasimi saturate : 23.0 g
- Carbohidrati : 2.6 %
- Zaharuri : 2.1 g
- Proteine : 24.0 g
- Sare : 1.3 g
Alergeni : Contine lapte si produse pe baza de lapte, lactoza, orz (gluten).
Tradiție autentică, savoare desăvârșită, gust italian
CONTACT
Legal
© 2025. All rights reserved.


PRODUSE
Specialități din Carne
