Erba Cipollina/100g

12.00lei

Erba Cipollina - aceasta caciotta este o branza semimaturata sau fresco, produsa din lapte de vaca pasteurizat, imbogatita cu erba cipollina (ceapa de tuns) adaugata direct in pasta si apoi aplicata si pe coaja dupa maturare. Rezultatul este o branza cu gust delicat, dulceag si o nota verde, proaspata, ideala pentru cei care apreciaza aromele fine si naturale.

Perioada de maturare:  30 – 60 zile varianta fresco sau pana la 2 - 6 luni

Recomandari de servire:

  • Vinuri: Vinuri albe usoare si aromate, precum Lugana, Gewurztraminer sau Pinot Grigio

  • Pairing: Se potriveste cu paine rustica, focaccia, miere usoara sau gemuri de fructe

Ingrediente : Lapte de vaca integral pasteurizat, cheag, arpagic uscat (0,2%), fermenti lactici, sare. Coaja nu este comestibila.

Valori nutritionale per 100 g  :

-        Valoare energetica : 340 Kcal/ 1421 KJ

-        Grasimi : 27.80 g

-        Grasimi saturate : 15.3 g

-        Carbohidrati :  0.3 g

-        Zaharuri :  0.3 g

-        Proteine : 22.0 g

-        Sare : 1.2 g

Alergeni : Contine lapte si produse pe baza de lapte.