COPPA DELLA BASSA/100g

20.00lei

Coppa della Bassa este un mezel tradițional din zona de jos a regiunii Parma, obținut din mușchiul cervical al porcului, maturat lent timp de 3 până la 6 luni. Carnea este frumos marmorată, cu un echilibru perfect între grăsime și fibre, ceea ce îi conferă o textură fragedă și un gust bogat, ușor condimentat. Este asezonată cu sare, piper și mirodenii naturale, apoi învelită în membrană naturală și lăsată la uscat în condiții controlate. Coppa della Bassa este ideală pentru platouri de aperitive, servită feliată foarte subțire, alături de pâine rustică și un vin roșu sec. Reprezintă un pilon al tradiției gastronomice emiliene.

Ingrediente : carne de porc, sare, mix de condimente

Valori nutritionale per 100 g  :

-        Valoare energetica : 370 Kcal/ 1550 KJ

-        Grasimi : 29.4 g

-        Grasimi saturate : 11.7 g

-        Carbohidrati : 0.3 g

-        Zaharuri : 0 g

-        Proteine : 28.6 g

-        Sare : 5 g

Alergeni : nu contine