
Caciotta di Capra/100g
15.00lei
Caciotta di Capra - Aceasta caciotta este o branza semimaturata produsa din lapte de capra pasteurizat, folosind cheag vegetal. Are o coaja subtire de culoare crem si o pasta compacta, dar moale. Gustul este usor acidulat, cu note aromatice tipice laptelui de capra, fara a fi intens sau agresiv.
Perioada de maturare: 20-30 zile fresco
Recomandari de servire:
Vinuri: Se potriveste cu vinuri albe usoare si aromate, precum Lugana, Gewurztraminer sau Pinot Grigio.
Pairing: Se potriveste cu paine rustica, focaccia, miere usoara sau gemuri de fructe
Ingrediente : Lapte de capra pasteurizat, fermenti lactici, cheag vegetal, sare. Coaja nu este comestibila.
Valori nutritionale per 100 g :
- Valoare energetica : 281 Kcal/ 1174 KJ
- Grasimi : 20.9 g
- Grasimi saturate : 20.0 g
- Carbohidrati : 1.1 g
- Zaharuri : 1.0 g
- Proteine : 22.0 g
- Sare : 1.4 g
Alergeni : Contine lapte si produse pe baza de lapte.
Tradiție autentică, savoare desăvârșită, gust italian
CONTACT
Legal
© 2025. All rights reserved.


PRODUSE
Specialități din Carne
