Burro La Casara/buc

250g

26.00lei

Burro La Casara  – Untul La Casara este obtinut prin metode traditionale, din smantana pasteurizata provenita de la laptele folosit in productia artizanala de branzeturi. Are o textura fina, culoare galben-pai naturala si un gust curat, laptos, cu note usor dulci. Este ideal atat pentru consum direct, cat si pentru gastronomie fina sau patiserie.

Perioada de maturare:  25-60 zile

Ingrediente : Crema din lapte de vaca si crema din centrifuga zerului de lapte de vaca.

Valori nutritionale per 100 g  :

-        Valoare energetica : 752 Kcal/ 3093 KJ

-        Grasimi : min 82%

-        Grasimi saturate : 58.0 g

-        Carbohidrati :  0.6g

-        Zaharuri :  0.6 g

-        Proteine : 0.7 g

-        Sare : 0 g

Alergeni : Contine lapte si produse pe baza de lapte.