
Burro La Casara/buc
250g
26.00lei
Burro La Casara – Untul La Casara este obtinut prin metode traditionale, din smantana pasteurizata provenita de la laptele folosit in productia artizanala de branzeturi. Are o textura fina, culoare galben-pai naturala si un gust curat, laptos, cu note usor dulci. Este ideal atat pentru consum direct, cat si pentru gastronomie fina sau patiserie.
Perioada de maturare: 25-60 zile
Ingrediente : Crema din lapte de vaca si crema din centrifuga zerului de lapte de vaca.
Valori nutritionale per 100 g :
- Valoare energetica : 752 Kcal/ 3093 KJ
- Grasimi : min 82%
- Grasimi saturate : 58.0 g
- Carbohidrati : 0.6g
- Zaharuri : 0.6 g
- Proteine : 0.7 g
- Sare : 0 g
Alergeni : Contine lapte si produse pe baza de lapte.
Tradiție autentică, savoare desăvârșită, gust italian
CONTACT
Legal
© 2025. All rights reserved.


PRODUSE
Specialități din Carne
