BLUE CHEESE - Blu '61/100g

33.00lei

Blu '61 - Creata in 2011 de Antonio Carpenedo ca un omagiu pentru sotia sa Giuseppina, cu ocazia aniversarii a 50 de ani de casatorie, Blu '61 este o branza albastra artizanala, produsa din lapte de vaca pasteurizat. Dupa o maturare initiala de 60 de zile, branza este scufundata in vin dulce Raboso Passito si acoperita cu merisoare, conferindu-i un gust complex si o prezentare eleganta.

Perioada de maturare:  min. 60 zile

Recomandari de servire:

  • Vinuri: Vinuri rosii fructate, precum Raboso sau Valpolicella sau vinuri albe dulci, precum Moscato d'Asti sau Riesling.

  • Pairing: Alaturi de fructe uscate sau proaspete

Ingrediente : lapte, sare, fermenti lactici, fermenti pentru maturare, cheag. Merisoare uscate (merisoare, zahar, ulei de floarea-soarelui) (min. 4%) si vin Raboso Passito "Veneto IGT" (1%) pe coaja.

Valori nutritionale per 100 g  :

-        Valoare energetica : 369 Kcal/ 1529 KJ

-        Grasimi : 31.0 g

-        Grasimi saturate : 23 g

-        Carbohidrati :  1.68 g

-        Zaharuri :  1.14 g

-        Proteine : 19.7 g

-        Sare : 2.0 g

Alergeni : Nu este recomandată utilizarea produsului pentru persoanele intolerante la lactoză sau alergice la proteinele din lapte.