
BLUE CHEESE - Blu '61/100g
33.00lei
Blu '61 - Creata in 2011 de Antonio Carpenedo ca un omagiu pentru sotia sa Giuseppina, cu ocazia aniversarii a 50 de ani de casatorie, Blu '61 este o branza albastra artizanala, produsa din lapte de vaca pasteurizat. Dupa o maturare initiala de 60 de zile, branza este scufundata in vin dulce Raboso Passito si acoperita cu merisoare, conferindu-i un gust complex si o prezentare eleganta.
Perioada de maturare: min. 60 zile
Recomandari de servire:
Vinuri: Vinuri rosii fructate, precum Raboso sau Valpolicella sau vinuri albe dulci, precum Moscato d'Asti sau Riesling.
Pairing: Alaturi de fructe uscate sau proaspete
Ingrediente : lapte, sare, fermenti lactici, fermenti pentru maturare, cheag. Merisoare uscate (merisoare, zahar, ulei de floarea-soarelui) (min. 4%) si vin Raboso Passito "Veneto IGT" (1%) pe coaja.
Valori nutritionale per 100 g :
- Valoare energetica : 369 Kcal/ 1529 KJ
- Grasimi : 31.0 g
- Grasimi saturate : 23 g
- Carbohidrati : 1.68 g
- Zaharuri : 1.14 g
- Proteine : 19.7 g
- Sare : 2.0 g
Alergeni : Nu este recomandată utilizarea produsului pentru persoanele intolerante la lactoză sau alergice la proteinele din lapte.
Tradiție autentică, savoare desăvârșită, gust italian
CONTACT
Legal
© 2025. All rights reserved.


PRODUSE
Specialități din Carne
